Blog Imobiliar - The Agency

Cat de greu este sa mentii si sa conduci o afacere in imobiliare de acasa!

Cea mai mare provocare in acest moment este departe sa stam izolati in case iar cand spun asta ma raportez exclusiv la businessul in care activam, care prin natura lui inseamna cat mai multe intalniri.
 
In acesta perioada in care ne desfasuram activitatea de acasa, cred ca este foarte important sa avem un program clar, atat in ceea ce privesc pauzele cat si activitatea propriu zisa. In prima parte a zilei incercam sa ne stabilim task - urile, fiindca in final nu ma intereseaza neaparat numarul de ore pe care il alocam unei anumite activitati, ci final


Esti pasionat de vanzari, ai lucrat in domeniul imobiliarelor sau pur si simplu doresti sa experimentezi un nou domeniu? Vino la cursul "TOTUL despre obtinerea unei exclusivitati" in aceasta vineri, 15 februarie 2019, la ora 10:00 la sediul ANG HOLDING, situat pe strada Icoanei, numarul 61, etaj 1, zona Dacia.

Cursul este sustinut de catre Alexandru Manea, cu o experienta de peste 7 ani de zile in imobiliare si fondator al agentiei imobiliare ANG Holding si AENAMA Academy, singura academie din Romania ce creste si dezvolta vanzatorii de maine.

De ce consideram ca este util pentru tine sa ne v

 Esti pasionat de vanzari, ai lucrat in domeniul imobiliarelor sau pur si simplu doresti sa experimentezi un nou domeniu? Vino la cursul "Cele mai importante lucruri pe care un agent imobiliar le poate face pentru tine" in aceasta vineri, 8 februarie 2019, la ora 10:00 la sediul ANG HOLDING, situat pe strada Icoanei, numarul 61, etaj 1, zona Dacia.

Cursul este sustinut de catre Alexandru Manea, cu o experienta de peste 7 ani de zile in imobiliare si fondator al agentiei imobiliare ANG Holding.

Curs de vanzari in zona imobliara si nu numai!

 

De ce consideram ca este util pentru tine sa ne vizitezi?…

Esti pasionat de vanzari, ai lucrat in domeniul imobiliarelor sau pur si simplu doresti sa experimentezi un nou domeniu? Vino la primul modul:

“Motivatia in vanzari” in aceasta vineri, 1 februarie 2019, la ora 10:00 la sediul ANG HOLDING, situat pe strada Icoanei, numarul 61, etaj 1, zona Dacia.

Cursul este sustinut de catre Alexandru Manea, cu o experienta de peste 7 ani de zile in imobiliare si fondator al agentiei imobiliare ANG Holding.

Curs de vanzari in zona imobliara si nu numai!

De ce consideram ca este util pentru tine sa ne vizitezi?

Vei invata cum sa interactionezi cu clientii, vei invata cum sa abordezi proprietarii.